Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Pie Presents: Band Camp

American Pie Presents: Band Camp

01/04/2018 | Flixfilm

Se American Pie Presents: Band Camp på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Steve Rash
Skuespillere: Eugene Levy, Tad Hilgenbrink, Arielle Kebbel, Jason Earles
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Stiflers lillebror, Matt, bliver sendt på orkesterlejr i sommerferien, hvor den unge skørtejæger kommer ud for den ene uhyrlige eskapade efter den anden.


Se American Pie Presents: Band Camp på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican Pie Presents: Band Camp havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Pie Presents: Band Camp ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Pie Presents: Band Camp herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Pie Presents: Band Camp er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Pie Presents: Band Camp stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar