Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Pie Presents: Band Camp

American Pie Presents: Band Camp

01/04/2018 | Flixfilm

Se American Pie Presents: Band Camp på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Music, Romance
Instruktør: Steve Rash
Skuespillere: Eugene Levy, Tad Hilgenbrink, Arielle Kebbel, Jason Earles
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Stiflers lillebror, Matt, bliver sendt på orkesterlejr i sommerferien, hvor den unge skørtejæger kommer ud for den ene uhyrlige eskapade efter den anden.

American Pie Presents: Band Camp havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se American Pie Presents: Band Camp på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Pie Presents: Band Camp ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Pie Presents: Band Camp stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Pie Presents: Band Camp, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Pie Presents: Band Camp er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar