Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Pie Presents: Beta House

American Pie Presents: Beta House

16/08/2021 | Flixfilm

American Pie Presents: Beta House på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy
Instruktion: Andrew Waller
Skuespillere: John White, Christopher McDonald, Jake Siegel, Lexie Galante
Spilletid: 85 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Så er der igen pie på bordet! Dwight Stifler og hans fætter Erik vender tilbage og bor nu i Beta-huset, der er i en popularitetskonkurrence med rivalerne i GEK-huset.

American Pie Presents: Beta House havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til American Pie Presents: Beta House på YouTube.Se American Pie Presents: Beta House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Pie Presents: Beta House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Pie Presents: Beta House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Pie Presents: Beta House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Pie Presents: Beta House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar