Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Pie Presents: Beta House

American Pie Presents: Beta House

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Se American Pie Presents: Beta House på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy
Instruktør: Andrew Waller
Skuespillere: John White, Christopher McDonald, Jake Siegel, Lexie Galante
Spilletid: 85 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Så er der igen pie på bordet! Dwight Stifler og hans fætter Erik vender tilbage og bor nu i Beta-huset, der er i en popularitetskonkurrence med rivalerne i GEK-huset.


Se American Pie Presents: Beta House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Pie Presents: Beta House havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Pie Presents: Beta House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Pie Presents: Beta House herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Pie Presents: Beta House er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Pie Presents: Beta House stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar