Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

American Pie Presents: The Book of Love

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy
Instruktør: John Putch
Skuespillere: Eugene Levy, Bug Hall, Kevin M. Horton, Brandon Hardesty
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDB-bedømmelse: 4.8

Resumé: Tre fyre, der er desperate efter at miste deres mødom, finder en sexbibel og sætter sig for at score pigerne. Men bogen mangler nogle vigtige oplysninger.


Se American Pie Presents: The Book of Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Pie Presents: The Book of Love havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Pie Presents: The Book of Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Pie Presents: The Book of Love herunder:Fra premieredatoen (1. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til American Pie Presents: The Book of Love er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at American Pie Presents: The Book of Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar