Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Pie Presents: The Book of Love

American Pie Presents: The Book of Love

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Se American Pie Presents: The Book of Love på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy
Instruktør: John Putch
Skuespillere: Eugene Levy, Bug Hall, Kevin M. Horton, Brandon Hardesty
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 4.8

Resumé: Tre fyre, der er desperate efter at miste deres mødom, finder en sexbibel og sætter sig for at score pigerne. Men bogen mangler nogle vigtige oplysninger.


Se American Pie Presents: The Book of Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Pie Presents: The Book of Love havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Pie Presents: The Book of Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Pie Presents: The Book of Love herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Pie Presents: The Book of Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Pie Presents: The Book of Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar