Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Pie Presents: The Naked Mile

American Pie Presents: The Naked Mile

01/04/2018 | Flixfilm

Se American Pie Presents: The Naked Mile på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktør: Joe Nussbaum
Skuespillere: John White, Maria Ricossa, Christopher McDonald, Joe Bostick
Spilletid: 97 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Erik Stifler – jomfru og fætter til modsætningerne Matt og Steve Stifler – beslutter sig for at vente med at have sex med sin kæreste, indtil de begge er klar.

American Pie Presents: The Naked Mile havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se American Pie Presents: The Naked Mile på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Pie Presents: The Naked Mile ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Pie Presents: The Naked Mile stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Pie Presents: The Naked Mile, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Pie Presents: The Naked Mile er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar