Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Pie

American Pie

15/02/2020 | Flixfilm

Se American Pie på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy
Instruktør: Paul Weitz, Chris Weitz
Skuespillere: Jason Biggs, Jennifer Coolidge, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Denne superpopulære komedie følger sidsteårselever på high school i jagten på det ultimative og meget imødesete manddomsritual: at have sex for første gang.


Se American Pie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican Pie havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Pie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Pie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Pie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Pie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til American Pie

 1. ostefinger - kl. 11:35, 16-02-2020:

  Hvad hedder sangen, der starter 1,30 min inde i traileren ??
  nogen der kan hjælpe

 2. Flixfilm - kl. 18:53, 16-02-2020:

  Hej Ostefinger,

  Det er James med sangen Laid 🙂

  Skriv kommentar