Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Poltergeist 2

American Poltergeist 2

01/11/2016 | Flixfilm

Se American Poltergeist 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ånd plager en teenager, efter at hun snubler over en løkke i skoven. Nu må hun opklare lokale mysterier for at undslippe det onde spøgelse.


Se American Poltergeist 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican Poltergeist 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Poltergeist 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Poltergeist 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Poltergeist 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Poltergeist 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar