Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Poltergeist 2

American Poltergeist 2

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se American Poltergeist 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En ånd plager en teenager, efter at hun snubler over en løkke i skoven. Nu må hun opklare lokale mysterier for at undslippe det onde spøgelse.


Se American Poltergeist 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Poltergeist 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om American Poltergeist 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Poltergeist 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Poltergeist 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Poltergeist 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar