Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Promise

American Promise

22/04/2014 | Flixfilm

Se American Promise på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Joe Brewster, Michèle Stephenson
Skuespillere: N/A
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: To afroamerikanske drenge følges igennem 12 år i denne dokumentar, som er en detaljeret gennemgang af race, uddannelse og muligheder i USA.


Se American Promise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican Promise havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Promise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Promise herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Promise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Promise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar