Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Psycho

American Psycho

31/01/2021 | Flixfilm

American Psycho på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Crime, Drama, Horror
Instruktion: Mary Harron
Skuespillere: Christian Bale, Justin Theroux, Josh Lucas
Spilletid: 102 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Spanish, Cantonese
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Patrick er en succesrig forretningsmand. Han lever i overhalingsbanen og gør alt for at se godt ud. Men bag festerne, kokainen og det smarte liv, skjuler sig et monster.

American Psycho havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til American Psycho på YouTube.Se American Psycho på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om American Psycho ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Psycho stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Psycho, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Psycho er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til American Psycho

  1. Jakob - kl. 19:49, 12-11-2019:

    De har fjernet den fra Netflix!!!

Skriv kommentar