Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Psycho

American Psycho

01/04/2019 | Flixfilm

Se American Psycho på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Mary Harron
Skuespillere: Christian Bale, Justin Theroux, Josh Lucas, Bill Sage
Spilletid: 101 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Spanish, Cantonese
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Patrick er en succesrig forretningsmand. Han lever i overhalingsbanen og gør alt for at se godt ud. Men bag festerne, kokainen og det smarte liv, skjuler sig et monster.


Se American Psycho på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican Psycho havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Psycho ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Psycho herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Psycho er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Psycho stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til American Psycho

  1. Jakob - kl. 19:49, 12-11-2019:

    De har fjernet den fra Netflix!!!

    Skriv kommentar