Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Reunion

American Reunion

05/07/2018 | Ingen kommentarer

Se American Reunion på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktør: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Skuespillere: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: De fire lystne kammerater fra American Pie vender tilbage til East Great Falls til deres 10-års jubilæum fra high school og overvældes af minder.


Se American Reunion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Reunion havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Reunion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Reunion herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Reunion er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Reunion stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar