Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Reunion

American Reunion

23/10/2020 | Flixfilm

Se American Reunion på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktør: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Skuespillere: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: De fire lystne kammerater fra American Pie vender tilbage til East Great Falls til deres 10-års jubilæum fra high school og overvældes af minder.

American Reunion havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se American Reunion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Reunion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Reunion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Reunion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Reunion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar