Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Sniper

American Sniper

01/02/2019 | Flixfilm

Se American Sniper på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Biography, Drama, War
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Bradley Cooper, Kyle Gallner, Cole Konis, Ben Reed
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Skarpskytten og elitesoldaten Chris Kyle dræber et meget stort antal mennesker i Irak, men han begynder at miste grebet om livet derhjemme.


Se American Sniper på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican Sniper havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Sniper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Sniper herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Sniper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Sniper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar