Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Sniper

American Sniper

01/02/2019 | Flixfilm

American Sniper på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktion: Clint Eastwood
Skuespillere: Bradley Cooper, Sienna Miller, Kyle Gallner
Spilletid: 133 min
Land: United States
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Skarpskytten og elitesoldaten Chris Kyle dræber et meget stort antal mennesker i Irak, men han begynder at miste grebet om livet derhjemme.

American Sniper havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til American Sniper på YouTube.Se American Sniper på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om American Sniper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Sniper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Sniper, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Sniper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar