Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Son

American Son

01/11/2019 | Flixfilm

Se American Son på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Kenny Leon
Skuespillere: Kerry Washington, Steven Pasquale, Jeremy Jordan, Eugene Lee
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Tiden går, og spændingerne stiger på en politistation i Florida, mens et fremmedgjort par af hver sin race afventer nyheder om deres forsvundne teenagesøn.Se American Son på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Son havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Son ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til American Son:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Son er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar