Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Son

American Son

01/11/2019 | Flixfilm

American Son på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Kenny Leon
Skuespillere: Kerry Washington, Steven Pasquale, Jeremy Jordan
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Tiden går, og spændingerne stiger på en politistation i Florida, mens et fremmedgjort par af hver sin race afventer nyheder om deres forsvundne teenagesøn.

American Son havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til American Son på YouTube.Se American Son på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Son ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Son, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Son er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar