Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Supernatural

American Supernatural

21/03/2017 | 1 kommentar

Se American Supernatural på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Et spøgelse advarer om orkaner, og en voodoo-forbandelse ødelagde en by. Naturen spiller en rolle i overnaturlige fortællinger fra hele USA.


Se American Supernatural på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Supernatural (Overnaturlige fænomener) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Supernatural (Overnaturlige fænomener) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Supernatural herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Supernatural (Overnaturlige fænomener) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Supernatural (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til American Supernatural

  1. Lisa - kl. 22:00, 27-03-2017:

    Traileren er altså til tv serien Supernatural og ikke til American Supernatural, som er på Netflix. Det er to vidt forskellige serier. 😉

    Skriv kommentar