Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

American Supernatural

21/03/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Et spøgelse advarer om orkaner, og en voodoo-forbandelse ødelagde en by. Naturen spiller en rolle i overnaturlige fortællinger fra hele USA.


Se American Supernatural på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Supernatural (Overnaturlige fænomener) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Supernatural (Overnaturlige fænomener) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Supernatural herunder:Fra premieredatoen (21. marts, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til American Supernatural (Overnaturlige fænomener) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at American Supernatural (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til American Supernatural

  1. Lisa - kl. 22:00, 27-03-2017:

    Traileren er altså til tv serien Supernatural og ikke til American Supernatural, som er på Netflix. Det er to vidt forskellige serier. 😉

    Skriv kommentar