Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Supernatural

American Supernatural

21/03/2017 | Flixfilm

Se American Supernatural på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Et spøgelse advarer om orkaner, og en voodoo-forbandelse ødelagde en by. Naturen spiller en rolle i overnaturlige fortællinger fra hele USA.


Se American Supernatural på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican Supernatural (Overnaturlige fænomener) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Supernatural (Overnaturlige fænomener) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Supernatural herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Supernatural (Overnaturlige fænomener) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Supernatural (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til American Supernatural

  1. Lisa - kl. 22:00, 27-03-2017:

    Traileren er altså til tv serien Supernatural og ikke til American Supernatural, som er på Netflix. Det er to vidt forskellige serier. 😉

    Skriv kommentar