Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Teen

American Teen

01/04/2015 | Flixfilm

Se American Teen på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktør: Nanette Burstein
Skuespillere: Jake Tusing, Megan Krizmanich, Colin Clemens, Mitch Reinholt
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Denne dokumentar viser de dramatiske og følelsesmæssige kampe hos fem teenagere samt deres venskaber og kærlighedsforhold i og uden for skolen.


Se American Teen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican Teen havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Teen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Teen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Teen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Teen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar