Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Teen

American Teen

01/04/2015 | Flixfilm

American Teen på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktion: Nanette Burstein
Skuespillere: Hannah Bailey, Jake Tusing, Megan Krizmanich
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Denne dokumentar viser de dramatiske og følelsesmæssige kampe hos fem teenagere samt deres venskaber og kærlighedsforhold i og uden for skolen.

American Teen havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til American Teen på YouTube.Se American Teen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Teen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Teen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Teen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Teen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar