Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Ultra

American Ultra

01/10/2018 | Flixfilm

Se American Ultra på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Nima Nourizadeh
Skuespillere: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Topher Grace, Connie Britton
Spilletid: 96 min
Land: USA, Switzerland
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Han er bare ukrudt, der ikke vil forsvinde. Det tror han i hvert fald. Da CIA forsøger at eliminere ham, kommer hans evner som superspion brølende tilbage.


Se American Ultra på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican Ultra havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Ultra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Ultra herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Ultra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Ultra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar