Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Ultra

American Ultra

01/10/2018 | Flixfilm

Se American Ultra på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Comedy
Instruktion: Nima Nourizadeh
Skuespillere: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Connie Britton
Spilletid: 96 min
Land: United States, Switzerland
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Han er bare ukrudt, der ikke vil forsvinde. Det tror han i hvert fald. Da CIA forsøger at eliminere ham, kommer hans evner som superspion brølende tilbage.

American Ultra havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se American Ultra på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Ultra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Ultra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Ultra, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Ultra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar