Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Vandal

American Vandal

14/09/2018 | Ingen kommentarer

Se American Vandal på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Comedy, Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tyler Alvarez, Griffin Gluck, Jimmy Tatro, Travis Tope
Spilletid: 34 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Et gymnasie bliver rystet af hærværk, men den mistænkte påberåber sig sin uskyld og finder en allieret i en filmskaber. Et satirisk krimimysterium.


Se American Vandal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Vandal (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Vandal (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Vandal herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Vandal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Vandal (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar