Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Wedding

American Wedding

23/10/2020 | Flixfilm

Se American Wedding på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy
Instruktør: Jesse Dylan
Skuespillere: Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Eddie Kaye Thomas
Spilletid: 96 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Gymnasietiden er blot et fjernt minde, og kæresteparret Jim og Michelle skal giftes. Det får Stifler til at afholde den ultimative polterabend.Se American Wedding på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til American Wedding:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar