Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Wedding

American Wedding

23/10/2020 | Flixfilm

American Wedding på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy
Instruktion: Jesse Dylan
Skuespillere: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott
Spilletid: 96 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Gymnasietiden er blot et fjernt minde, og kæresteparret Jim og Michelle skal giftes. Det får Stifler til at afholde den ultimative polterabend.

American Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til American Wedding på YouTube.Se American Wedding på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om American Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Wedding, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar