Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Amerikansk actionthriller stryger forbi biograferne og direkte på Netflix

Amerikansk actionthriller stryger forbi biograferne og direkte på Netflix

15/06/2021 | Flixfilm

Gunpowder Milkshake film danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop afsløret, at den amerikanske action-thriller ‘Gunpowder Milkshake’ lander hjemme i stuerne hos de danske medlemmer den 14. juli.

Se en trailer til filmen, som er instrueret af Navot Papushado, nederst i artiklen.

Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino, Michelle Yeoh, Angela Bassett og Paul Giamatti har hovedrollerne i ‘Gunpowder Milkshake’, som følger den professionelle snigmorder Scarlet (Headey), som får år tilbage blev tvunget til at forlade sin datter (Gillan) og leve et liv på flugt.

Som årene går har Scarlet udviklet sig til af være en vaskeægte og koldblodig lejemorder, men da en vigtig mission kommer ud af kontrol og hun sender en 8-årig og uskyldig pige direkte ud i en krigszone, har Scarlet intet andet valg end at tage hævn på sin fortid og alle dem der gjorde hende ondt.

LÆS OGSÅ:   'Sweet Tooth' sæson 2 kommer i næste måned

Artiklen fortsætter under annoncen

Det fører hende tilbage til sin mor og hendes tidligere partnere, som forenes i kampen mod dem der har taget deres liv.

Mens ‘Gunpowder Milkshake’ lander på streamingtjenesten i Danmark, USA, Norden og Canada, så vil den på andre markeder kunne ses i biografen.

Instruktør Navot Papushado har tidligere stået bag horror-thrilleren ‘Big Bad Wolves’, som Quentin Tarantino kaldte den bedste film i 2013.

Se ‘Gunpowder Milkshake’ på Netflix Danmark fra den 14. juli.Skriv kommentar