Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Amerikansk hekseserie vender tilbage

Amerikansk hekseserie vender tilbage

20/12/2018 | Flixfilm

Chilling Adventures of Sabrina sæson 2 nye afsnit netflix dkNetflix-serien ‘Chilling Adventures of Sabrina’ har netop fået grønt lys fra streamingtjenesten til at gå i gang med produktionen af 16 nye episoder.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse. Nederst i artiklen kan du også finde en video, som bekræfter de nye afsnit.

Netflix havde allerede bestilt sæson 2 af serien, som kan ses fra den 5. april 2019, mens de 16 nye afsnit derfor vil blive til en sæson 3 i to dele.

Den overnaturlige horrorserie er blevet rost fra flere sider for blandt andet for et “dejligt dystert plot” og derfor kommer annonceringen af de nye afsnit ikke som den store overraskelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Chilling Adventures of Sabrina’, som er baseret på ‘Sabrina Skolens Heks’ af forlaget Archie Comics, er en mørkere og mere dyster udgave end udgaven der blev vist på dansk tv i de glade 90’ere. Netflix-udgaven er fyldt med mystik og hekseri og okkulte referencer til klassiske kult-gyserfilm.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Guilty'

I hovedrollen som den nye “Sabrina” er den 18-årige Kiernan Shipka, som formentlig bedst kendes som Sally Draper i den populære serie ‘Mad Men’, der er halvt mennesker og halvt heks, mens hun prøver at forene de mørke kræfter med livet på Baxter High skolen.

Se ‘The Chilling Adventures of Sabrina’ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 5. april.    Skriv kommentar