Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Amina

04/11/2021 | Flixfilm

Amina på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Biography
Instruktion: Izu Ojukwu
Skuespillere: Usman Tijani Abubakar, Jennifer Ezekiel Ade, Paul Adubazi
Spilletid: 105 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Handling: I 1500-tallets Zazzau, nu Zaria i Nigeria, må Amina bruge sine militære færdigheder og taktiske evner for at forsvare familiens kongedømme. Baseret på en sand historie.

Amina havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Amina på YouTube.Se Amina på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Amina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Amina, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Amina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar