Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Amistad

01/01/2017 | Flixfilm

Se Amistad på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Morgan Freeman, Nigel Hawthorne, Anthony Hopkins, Djimon Hounsou
Spilletid: 155 min
Land: USA
Sprog: English, Mende, Spanish, Portuguese
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Steven Spielberg instruerede denne historie om oprøret på slaveskibet La Amistad i 1839 og det tragiske efterspil.


Se Amistad på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmistad havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amistad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Amistad herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amistad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amistad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar