Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amit Tandon: Family Tandoncies

Amit Tandon: Family Tandoncies

28/02/2020 | Flixfilm

Se Amit Tandon: Family Tandoncies på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amit Tandon
Spilletid: 72 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Amit Tandon med erfaring fra aktiv tjeneste som familiefar deler viden og vid om alt fra romantikkens død i ægteskabet til det uretfærdige ved den moderne forældrerolle.


Se Amit Tandon: Family Tandoncies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Amit Tandon: Family Tandoncies havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amit Tandon: Family Tandoncies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Amit Tandon: Family Tandoncies:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amit Tandon: Family Tandoncies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amit Tandon: Family Tandoncies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar