Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Amnesia

19/10/2017 | Flixfilm

Amnesia på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama
Instruktion: Barbet Schroeder
Skuespillere: Marthe Keller, Max Riemelt, Bruno Ganz
Spilletid: 2 min
Land: Switzerland, France
Sprog: Catalan, English, French, German, Spanish, Russian
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I 1990 flytter en håbefuld tysk DJ til Ibiza, hvor han bliver venner med en nabo, der flygtede dertil årtier tidligere, og som gemmer på en mystisk fortid.

Amnesia havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Amnesia på YouTube.Se Amnesia på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Amnesia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amnesia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Amnesia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Amnesia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar