Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Amnesia

19/10/2017 | Flixfilm

Se Amnesia på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Barbet Schroeder
Skuespillere: Marthe Keller, Max Riemelt, Bruno Ganz, Corinna Kirchhoff
Spilletid: 96 min
Land: Switzerland, France
Sprog: French, German, Spanish, Russian, Catalan
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: I 1990 flytter en håbefuld tysk DJ til Ibiza, hvor han bliver venner med en nabo, der flygtede dertil årtier tidligere, og som gemmer på en mystisk fortid.


Se Amnesia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmnesia havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amnesia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Amnesia herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amnesia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amnesia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar