Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Amok

01/07/2016 | Flixfilm

Se Amok på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: Kasia Adamik
Skuespillere: Mateusz Kosciukiewicz, Lukasz Simlat, Zofia Wichlacz, Zbigniew Stryj
Spilletid: 108 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En deprimeret revisors uventede forfremmelse udløser minder om traumatiske begivenheder og en voldsom vrede, som han har undertrykt længe.


Se Amok på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmok havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amok ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Amok herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amok er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amok stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar