Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Among Family

Among Family

15/02/2019 | Flixfilm

Among Family på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Midt i en ægteskabelig krise bliver Fikret venner med sangerinden Solmaz efter et skørt første møde og må træde til som far for hendes datter, der snart skal giftes.

Among Family havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Among Family på YouTube.Se Among Family på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Among Family ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Among Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Among Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Among Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar