Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Among the Believers

Among the Believers

01/04/2017 | Flixfilm

Se Among the Believers på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, News, War
Instruktør: Mohammed Naqvi, Hemal Trivedi
Skuespillere: Abdul Aziz, Pervez Hoodbhoy
Spilletid: 84 min
Land: Pakistan, USA
Sprog: English, Urdu
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Denne episode afslører overraskende detaljer om kampen mellem fundamentalisme og sekularisering i Pakistan med fokus på den kontroversielle leder Abdul Aziz Ghazi.


Se Among the Believers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmong the Believers (Blandt de troende) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Among the Believers (Blandt de troende) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Among the Believers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Among the Believers (Blandt de troende) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Among the Believers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar