Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Among the Believers

01/04/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, News
Instruktør: Mohammed Naqvi, Hemal Trivedi
Skuespillere: Abdul Aziz, Pervez Hoodbhoy
Spilletid: 84 min
Land: Pakistan, USA
Sprog: English, Urdu
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: Denne episode afslører overraskende detaljer om kampen mellem fundamentalisme og sekularisering i Pakistan med fokus på den kontroversielle leder Abdul Aziz Ghazi.


Se Among the Believers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Among the Believers (Blandt de troende) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Among the Believers (Blandt de troende) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Among the Believers herunder:Fra premieredatoen (1. april, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Among the Believers (Blandt de troende) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Among the Believers stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar