Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amsterdam Vice

Amsterdam Vice

03/09/2022 | Flixfilm

Amsterdam Vice på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens de efterforsker en mordsag, afslører en nyligt forfremmet detektiv og hans partner et uhyggeligt komplot mod et medlem af den hollandske kongefamilie.Se Amsterdam Vice på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Amsterdam Vice havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Amsterdam Vice på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Amsterdam Vice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amsterdam Vice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Amsterdam Vice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Amsterdam Vice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar