Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Amy Adams med agorafobi er helt ude i tovene i ‘The Woman In The Window’

Amy Adams med agorafobi er helt ude i tovene i ‘The Woman In The Window’

08/04/2021 | Flixfilm

woman in window amy adams netflix filmEn kvinde med agorafobi oplever en skræmmende forbrydelse – eller gør hun?

Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie, Jennifer Jason Leigh og Julianne Moore har hovedrollerne i den kommende psykologiske thriller ‘The Woman In The Window’, som sender en i forvejen skræmt og forsvarsløs kvinde helt ud i tovene.

Se trailer til ‘The Woman In The Window’ nederst i artiklen.

Børnepsykologen Anna Fox (Amy Adams) med agorafobi, der har det bedst ved at holde sig i sit hjem, bruger dagen lang på at holde øje med den perfekte familie på tværs af gaden gennem vinduerne i hendes New York lejlighed.

Det begynder dog at gå den rigtige vej med hendes angst, da Anna bliver venner med naboen (Julianne Moore). Eller gør hun?

Artiklen fortsætter under annoncen

Hendes liv vendes efterfølgende på hovedet da hun utilsigtet bliver vidne til en brutal forbrydelse hos naboen. Eller gør hun? Spørgsmålet er hvad der virkelig skete?!

LÆS OGSÅ:   'Virgin River' fortsætter efter sæson 5

For da betjent Little (Brian Tyree Henry) dukker op viser det sig, at Jane ikke er den hun troede, men en helt anden (Jennifer Jason Leigh).

Forvirret? Så glæde dig til at den stjernespækkede film, som er baseret på den bedstsælgende roman af samme navn af Tracy Letts, og instrueret af Joe Wright (‘Darkest Hour’) lander på streamingtjenesten.

‘The Woman In The Window’ har premiere på Netflix Danmark den 14. maj.
Skriv kommentar