Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Amy Schumer: Emergency Contact

Amy Schumer: Emergency Contact

13/06/2023 | Flixfilm

Amy Schumer: Emergency Contact på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Amy Schumer
Skuespillere: Amy Schumer
Spilletid: 51 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Amy Schumer fortæller om laserbehandlinger i ansigtet, sex efter fødslen, en katastrofe med at navngive sit barn og Viagra til at tygge i denne frimodige standup-special.Se Amy Schumer: Emergency Contact på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Amy Schumer: Emergency Contact havde premiere på Netflix Danmark den 13. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Amy Schumer: Emergency Contact på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Amy Schumer: Emergency Contact ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amy Schumer: Emergency Contact stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Amy Schumer: Emergency Contact, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Amy Schumer: Emergency Contact er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar