Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amy Schumer Growing

Amy Schumer Growing

19/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Amy Schumer Growing på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Amy Schumer
Skuespillere: Amy Schumer
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Amy Schumer fortæller om sit nye ægteskab, om personlig udvikling, om at lave en baby og om hendes mors dårlige råd i denne special, der både er fræk og oprigtig.


Se Amy Schumer Growing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Amy Schumer Growing havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amy Schumer Growing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Amy Schumer Growing herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amy Schumer Growing er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amy Schumer Growing stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar