Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amy Schumer Growing

Amy Schumer Growing

19/03/2019 | Flixfilm

Amy Schumer Growing på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Amy Schumer
Skuespillere: Amy Schumer
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Amy Schumer fortæller om sit nye ægteskab, om personlig udvikling, om at lave en baby og om hendes mors dårlige råd i denne special, der både er fræk og oprigtig.

Amy Schumer Growing havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Amy Schumer Growing på YouTube.Se Amy Schumer Growing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Amy Schumer Growing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amy Schumer Growing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Amy Schumer Growing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Amy Schumer Growing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar