Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amy Schumer: The Leather Special

Amy Schumer: The Leather Special

07/03/2017 | Flixfilm

Se Amy Schumer: The Leather Special på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Amy Schumer
Skuespillere: Amy Schumer, Kim Caramele
Spilletid: 57 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.9

Beskrivelse: Den succesfulde komiker Amy Schumer causerer over dating, sex og berømmelsens pris i et dristigt og ucensureret standupshow fra Bellco Theater i Denver.


Se Amy Schumer: The Leather Special på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmy Schumer: The Leather Special havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amy Schumer: The Leather Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Amy Schumer: The Leather Special herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amy Schumer: The Leather Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amy Schumer: The Leather Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar