Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amy Schumer: The Leather Special

Amy Schumer: The Leather Special

07/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Amy Schumer: The Leather Special på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Amy Schumer
Skuespillere: Amy Schumer, Kim Caramele
Spilletid: 57 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.8

Resumé: Den succesfulde komiker Amy Schumer causerer over dating, sex og berømmelsens pris i et dristigt og ucensureret standupshow fra Bellco Theater i Denver.


Se Amy Schumer: The Leather Special på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Amy Schumer: The Leather Special havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amy Schumer: The Leather Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Amy Schumer: The Leather Special herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amy Schumer: The Leather Special er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amy Schumer: The Leather Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore