Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amy Schumer’s Parental Advisory

Amy Schumer’s Parental Advisory

11/06/2022 | Flixfilm

Amy Schumer’s Parental Advisory på Netflix

Produktionsår: 2013–2022
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Amy Schumer, Kevin Kane, Kyle Dunnigan
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Amy Schumer byder sine yndlingskomikere velkommen på scenen i denne special om familieliv, udfordringerne som forældre og glæden ved at gifte sig igen.

Amy Schumer’s Parental Advisory havde premiere på Netflix Danmark den 11. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Amy Schumer’s Parental Advisory på YouTube.Se Amy Schumer’s Parental Advisory på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Amy Schumer’s Parental Advisory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amy Schumer’s Parental Advisory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Amy Schumer’s Parental Advisory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Amy Schumer’s Parental Advisory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar