Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Affair

An Affair

06/10/2020 | Flixfilm

Se An Affair på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Henrik Martin Dahlsbakken
Skuespillere: Andrea Bræin Hovig, Tarjei Sandvik Moe, Carsten Bjørnlund, Anneke von der Lippe
Spilletid: 92 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian, Danish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En gift gymnastiklærer indleder en affære med sin elev. Affæren falder fra hinanden og udvikler sig til en ugengældt besættelse for hende.Se An Affair på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


An Affair (En affære) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om An Affair (En affære) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til An Affair:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til An Affair (En affære) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Affair stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar