Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Affair

An Affair

06/10/2020 | Flixfilm

Se An Affair på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Henrik Martin Dahlsbakken
Skuespillere: Andrea Bræin Hovig, Tarjei Sandvik Moe, Carsten Bjørnlund, Anneke von der Lippe
Spilletid: 92 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian, Danish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En gift gymnastiklærer indleder en affære med sin elev. Affæren falder fra hinanden og udvikler sig til en ugengældt besættelse for hende.

An Affair (En affære) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se An Affair på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om An Affair (En affære) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Affair stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame An Affair, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til An Affair (En affære) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar