Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Almost Ordinary Summer

An Almost Ordinary Summer

02/05/2020 | Flixfilm

Se An Almost Ordinary Summer på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Simone Godano
Skuespillere: Fabrizio Bentivoglio, Alessandro Gassmann, Jasmine Trinca, Filippo Scicchitano
Spilletid: 100 min
Land: Italy
Sprog: Italian, French
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: To vidt forskellige familier holder ferie sammen, men bliver chokerede, da familiernes to mandlige overhoveder fortæller, at de har forelsket sig i hinanden.


Se An Almost Ordinary Summer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


An Almost Ordinary Summer (Næsten en almindelig sommer) havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om An Almost Ordinary Summer (Næsten en almindelig sommer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til An Almost Ordinary Summer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til An Almost Ordinary Summer (Næsten en almindelig sommer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Almost Ordinary Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar