Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An American Tail

An American Tail

18/01/2019 | Flixfilm

Se An American Tail på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Drama, Family, Musical
Instruktør: Don Bluth
Skuespillere: Erica Yohn, Nehemiah Persoff, Amy Green, Phillip Glasser
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Den unge, russiske mus Fievel emigrerer til USA og må klare sig selv i en mærkelig og indimellem farlig, ny verden.

An American Tail (Rejsen til Amerika) havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se An American Tail på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om An American Tail (Rejsen til Amerika) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An American Tail stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame An American Tail, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til An American Tail (Rejsen til Amerika) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar