Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Angel at My Table

An Angel at My Table

27/11/2021 | Flixfilm

An Angel at My Table på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Jane Campion
Skuespillere: Kerry Fox, Alexia Keogh, Karen Fergusson
Spilletid: 158 min
Land: New Zealand, Australia, United Kingdom, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En meget genert pige undslipper en dysfunktionel opvækst og flere år på et sindssygeanstalt og bliver New Zealands mest populære digter i denne fascinerende biografi.

An Angel at My Table havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til An Angel at My Table på YouTube.Se An Angel at My Table på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om An Angel at My Table ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Angel at My Table stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame An Angel at My Table, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til An Angel at My Table er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar