Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Astrological Guide for Broken Hearts

An Astrological Guide for Broken Hearts

08/03/2022 | Flixfilm

An Astrological Guide for Broken Hearts på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michele Rosiello, Claudia Gusmano, Lorenzo Adorni
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Alice er ulykkelig og ked af at være single. Men da hun bliver venner med en karismatisk astrologiguru, kigger hun mod stjernerne for at finde det perfekte match.

An Astrological Guide for Broken Hearts (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til An Astrological Guide for Broken Hearts på YouTube.Se An Astrological Guide for Broken Hearts på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om An Astrological Guide for Broken Hearts (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Astrological Guide for Broken Hearts (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame An Astrological Guide for Broken Hearts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til An Astrological Guide for Broken Hearts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar