Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Easy Girl

An Easy Girl

13/08/2020 | Flixfilm

Se An Easy Girl på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Rebecca Zlotowski
Skuespillere: Mina Farid, Zahia Dehar, Benoît Magimel, Nuno Lopes
Spilletid: 92 min
Land: France
Sprog: French, Italian, English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En teenagepige tiltrækkes af sin livsnydende kusines tilgang til livet, da de tilbringer en sommer sammen i Cannes, hvor hun lærer sig selv og sine værdier at kende.


Se An Easy Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


An Easy Girl (En nem pige) havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om An Easy Girl (En nem pige) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til An Easy Girl:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til An Easy Girl (En nem pige) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Easy Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar