Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Education

An Education

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se An Education på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama
Instruktør: Lone Scherfig
Skuespillere: Carey Mulligan, Olivia Williams, Alfred Molina, Cara Seymour
Spilletid: 100 min
Land: UK, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Jenny keder sig i Londod indtil hun møder den meget ældre David. Selv hende forældre er vilde med David, men hendes lærer er ikke imponeret over Davids stigende indflydelse.


Se An Education på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


An Education havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om An Education ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til An Education herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til An Education er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Education stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar