Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Education

An Education

20/12/2013 | Flixfilm

Se An Education på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Drama
Instruktion: Lone Scherfig
Skuespillere: Carey Mulligan, Peter Sarsgaard, Alfred Molina
Spilletid: 100 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Jenny keder sig i Londod indtil hun møder den meget ældre David. Selv hende forældre er vilde med David, men hendes lærer er ikke imponeret over Davids stigende indflydelse.

An Education havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se An Education på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om An Education ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Education stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame An Education, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til An Education er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar