Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Education

An Education

20/12/2013 | Flixfilm

Se An Education på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama
Instruktør: Lone Scherfig
Skuespillere: Carey Mulligan, Olivia Williams, Alfred Molina, Cara Seymour
Spilletid: 100 min
Land: UK, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Jenny keder sig i Londod indtil hun møder den meget ældre David. Selv hende forældre er vilde med David, men hendes lærer er ikke imponeret over Davids stigende indflydelse.


Se An Education på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAn Education havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om An Education ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til An Education herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til An Education er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Education stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar