Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Hour and a Half

An Hour and a Half

25/04/2019 | Flixfilm

Se An Hour and a Half på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dette drama er baseret på togulykken i El Ayyat i 2002. Det starter 90 minutter før eksplosionen og følger passagererne på tredje klasse.

An Hour and a Half havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til An Hour and a Half på YouTube.Se An Hour and a Half på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om An Hour and a Half ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Hour and a Half stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame An Hour and a Half, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til An Hour and a Half er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til An Hour and a Half

 1. Bingo Bob - kl. 00:19, 26-04-2019:

  Hvorfor skal Netflix absolut bombardere os med deres Arabiske og indiske bræk?! De må levere kvalitet hvis de skal med – de skal ikke bare med for enhver pris!

 2. Taxa Mike - kl. 21:37, 26-04-2019:

  Jeg forstår heller ikke hvorfor, som konkurrencen på streaming tjenester er ved at udvikle sig, er det et selvmål uden lige at tilbyde det skidt til sine abonnementer.
  90% af deres selvproducerede serier og film er så ringe at man undrer sig over hvordan nogen kan godkende produktionen af dem.
  Efterhånden ser jeg kun dokumentarer.
  Hvis det ikke var fordi kæresten har gang i en masse dårlige serier, havde jeg droppet Netflix forlængst.
  kom nu ind i kampen kvalitet i stedet for kvantitet.

  Skriv kommentar