Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Ideal Husband

An Ideal Husband

15/12/2015 | Ingen kommentarer

Se An Ideal Husband på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Oliver Parker
Skuespillere: Peter Vaughan, Rupert Everett, Minnie Driver, Cate Blanchett
Spilletid: 97 min
Land: UK, France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Et parlamentsmedlem erfarer, at karrieren vil rammes af skandale, medmindre han underkaster sig en pengeafpresser i denne udgave af Oscar Wildes skuespil.


Se An Ideal Husband på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


An Ideal Husband havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om An Ideal Husband ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til An Ideal Husband herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til An Ideal Husband er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Ideal Husband stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar