Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Ideal Husband

An Ideal Husband

15/12/2015 | Flixfilm

An Ideal Husband på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Oliver Parker
Skuespillere: Rupert Everett, Julianne Moore, Peter Vaughan
Spilletid: 97 min
Land: United Kingdom, France, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Et parlamentsmedlem erfarer, at karrieren vil rammes af skandale, medmindre han underkaster sig en pengeafpresser i denne udgave af Oscar Wildes skuespil.

An Ideal Husband havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til An Ideal Husband på YouTube.Se An Ideal Husband på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om An Ideal Husband ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Ideal Husband stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame An Ideal Husband, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til An Ideal Husband er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar