Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Inconvenient Sequel: Truth to Power

An Inconvenient Sequel: Truth to Power

05/04/2019 | Flixfilm

Se An Inconvenient Sequel: Truth to Power på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Bonni Cohen, Jon Shenk
Skuespillere: Al Gore, Cory Booker, George W. Bush, Bill Clinton
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, French, Russian, German, Mandarin
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Ti år efter En ubekvem sandhed fortsætter Al Gore sin utrættelige kamp for at påvirke klimapolitikken og vise, at planeten stadig har en chance.

An Inconvenient Sequel: Truth to Power (En ubekvem sandhed 2) havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se An Inconvenient Sequel: Truth to Power på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om An Inconvenient Sequel: Truth to Power (En ubekvem sandhed 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Inconvenient Sequel: Truth to Power stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame An Inconvenient Sequel: Truth to Power, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til An Inconvenient Sequel: Truth to Power (En ubekvem sandhed 2) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar