Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Inspector Calls

An Inspector Calls

26/08/2021 | Flixfilm

An Inspector Calls på Netflix

Produktionsår: 1954
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Guy Hamilton
Skuespillere: Alastair Sim, Arthur Young, Olga Lindo
Spilletid: 80 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En rig families middagsselskab bliver forstyrret af en politiinspektør, der efterforsker et tragisk dødsfald – og alle de tilstedeværende kan knyttes til forbrydelsen.

An Inspector Calls havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til An Inspector Calls på YouTube.Se An Inspector Calls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om An Inspector Calls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Inspector Calls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame An Inspector Calls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til An Inspector Calls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar