Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Officer and a Gentleman

An Officer and a Gentleman

15/08/2020 | Flixfilm

Se An Officer and a Gentleman på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Taylor Hackford
Skuespillere: Richard Gere, Debra Winger, David Keith, Robert Loggia
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English, Filipino
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Zack drømmer om at blive jagerpilot og begynder på militærets officertræningsskole, hvor han rager uklar med en instruktør, som vil lære ham at opføre sig ordentligt.


Se An Officer and a Gentleman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


An Officer and a Gentleman havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om An Officer and a Gentleman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til An Officer and a Gentleman:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til An Officer and a Gentleman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Officer and a Gentleman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar