Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Unremarkable Christmas

An Unremarkable Christmas

17/12/2020 | Flixfilm

Se An Unremarkable Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Juan Camilo Pinzon
Skuespillere: Luis Eduardo Arango, Julián Cerati, Aura Cristina Geithner, Mariana Gómez
Spilletid: 82 min
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 3.6

Handling: En revisor og håbefuld tryllekunstner inviterer sin chef til at holde jul med sin familie – uvidende om, at han er en af Colombias mest eftersøgte kriminelle.

An Unremarkable Christmas (En middelmådig jul) havde premiere på Netflix Danmark den 17. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se An Unremarkable Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om An Unremarkable Christmas (En middelmådig jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Unremarkable Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame An Unremarkable Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til An Unremarkable Christmas (En middelmådig jul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar