Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Upper Egyptian

An Upper Egyptian

20/06/2019 | Flixfilm

Se An Upper Egyptian på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Abdullah leder efter den rigtige kvinde at gifte sig med, da han er ivrig efter at slå sig ned og falde til ro. Men den han virkelig elsker, føler måske ikke det samme.Se An Upper Egyptian på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


An Upper Egyptian havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om An Upper Egyptian ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til An Upper Egyptian:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til An Upper Egyptian er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Upper Egyptian stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar