Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Upper Egyptian

An Upper Egyptian

20/06/2019 | Flixfilm

Se An Upper Egyptian på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Ismail Farouk
Skuespillere: Mohamad Ramadan, Randa Al Behery, Ahmed El-Tuhami, Mayar El Gheity
Spilletid: 85 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 3.1

Handling: Abdullah leder efter den rigtige kvinde at gifte sig med, da han er ivrig efter at slå sig ned og falde til ro. Men den han virkelig elsker, føler måske ikke det samme.

An Upper Egyptian havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se An Upper Egyptian på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om An Upper Egyptian ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Upper Egyptian stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame An Upper Egyptian, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til An Upper Egyptian er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar