Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » An Upper Egyptian

An Upper Egyptian

20/06/2019 | Ingen kommentarer

Se An Upper Egyptian på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Abdullah leder efter den rigtige kvinde at gifte sig med, da han er ivrig efter at slå sig ned og falde til ro. Men den han virkelig elsker, føler måske ikke det samme.


Se An Upper Egyptian på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


An Upper Egyptian havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om An Upper Egyptian ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til An Upper Egyptian herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til An Upper Egyptian er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at An Upper Egyptian stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar