Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ana by Day

Ana by Day

15/05/2022 | Flixfilm

Ana by Day på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Thriller
Instruktion: Andrea Jaurrieta
Skuespillere: Ingrid García Jonsson, Fernando Albizu, María José Alfonso
Spilletid: 110 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da hun opdager, at hun har en dobbeltgænger, der har stjålet hendes liv, er en ung kvinde splittet mellem at genvinde sin identitet eller udnytte sin nyfundne anonymitet.

Ana by Day havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ana by Day på YouTube.Se Ana by Day på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ana by Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ana by Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ana by Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ana by Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar