Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Anaconda

01/04/2020 | Flixfilm

Se Anaconda på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Adventure, Horror, Thriller
Instruktør: Luis Llosa
Skuespillere: Jennifer Lopez, Ice Cube, Jon Voight, Eric Stoltz
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Da en mentalt ustabil slangejæger snyder sig med ombord på et filmholds båd for at jage en gigantisk anakonda, opdager de, at de er slangens bytte.

Anaconda havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Anaconda på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anaconda ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anaconda stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anaconda, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anaconda er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar