Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid

18/02/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Horror
Instruktør: Dwight H. Little
Skuespillere: Johnny Messner, KaDee Strickland, Matthew Marsden, Nicholas Gonzalez
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, Indonesian
IMDB-bedømmelse: 4.6

Resumé: Et forskerhold tager ud for at finde en sjælden orkide uden at vide, at blomsten beskyttes af dødbringende anakondaer.


Se Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid herunder:Fra premieredatoen (18. februar, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar