Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid

01/02/2019 | Flixfilm

Se Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Horror, Thriller
Instruktør: Dwight H. Little
Skuespillere: Johnny Messner, KaDee Strickland, Matthew Marsden, Nicholas Gonzalez
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, Indonesian
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Et forskerhold tager ud for at finde en sjælden orkide uden at vide, at blomsten beskyttes af dødbringende anakondaer.


Se Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnacondas: The Hunt for the Blood Orchid (Anacondas: Jagten på blodorkidéen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (Anacondas: Jagten på blodorkidéen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (Anacondas: Jagten på blodorkidéen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar