Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid

01/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Horror, Thriller
Instruktør: Dwight H. Little
Skuespillere: Johnny Messner, KaDee Strickland, Matthew Marsden, Nicholas Gonzalez
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, Indonesian
IMDb-karakter: 4.6

Resumé: Et forskerhold tager ud for at finde en sjælden orkide uden at vide, at blomsten beskyttes af dødbringende anakondaer.


Se Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (Anacondas: Jagten på blodorkidéen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (Anacondas: Jagten på blodorkidéen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (Anacondas: Jagten på blodorkidéen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar