Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid

01/02/2019 | Flixfilm

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Horror
Instruktion: Dwight H. Little
Skuespillere: Morris Chestnut, KaDee Strickland, Eugene Byrd
Spilletid: 2 min
Land: United States, Australia
Sprog: English, Indonesian
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Et forskerhold tager ud for at finde en sjælden orkide uden at vide, at blomsten beskyttes af dødbringende anakondaer.

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (Anacondas: Jagten på blodorkidéen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid på YouTube.Se Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (Anacondas: Jagten på blodorkidéen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (Anacondas: Jagten på blodorkidéen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar