Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Analytiker: Netflix hæver snart prisen

Analytiker: Netflix hæver snart prisen

29/09/2020 | Flixfilm

netflix logoDet vurderes, at et abonnement til streamingtjenesten Netflix snart stiger i pris.

Det fortæller Wall Street-analytikeren Alex Giaimo til det skriver det amerikanske medie Deadline.

Prisstigningen forventes at slå igennem i USA og Europa, heriblandt Danmark, men det kommer efter alt at dømme ikke til at gå ud over kundetilstrømningen. Den vil fortsat være i vækst.

En månedlig abonnementsstigning på $1 – $2 (6 – 12 DKK) vil kunne give Netflix en ekstra årlig indtægt på mellem $500 millioner og $1 milliard (3 – 6 milliarder danske kroner), som streamingtjenesten vil kunne bruge på nye film og serier.

Alex Giaimo baserer sine vurderinger på de seneste kvartalsregnskaber. I første kvartal afviste Netflix fuldstændig prisstigninger, mens de i seneste regnskab var mere åbne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix-medlemmerne bliver formentlig klogere på om der er udsigt til prisstigninger når streamingtjenesten fremlægger deres næste regnskab den 20. oktober.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Bionic'

Netflix hævede seneste priserne i USA med 13% og 18% i januar 2019. Prisstigningen er dog ikke noget som umiddelbart har bremset medlemstilgangen eftersom mere end 26 millioner valgte at købe medlemsskab til Netflix i årets første 6 måneder.

I Danmark har Netflix kostet det samme siden 2017, da prisen på et HD- / standard-abonnement blev hævet til 99 kroner om måneden.

Da Netflix blev lanceret i Danmark i 2012 kostede selvsamme abonnement 79 kr om måneden. Danskerne har dermed oplevet en prisstigning på i alt 20 kr. i løbet af 8 år.
Skriv kommentar