Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Analytiker: Netflix hæver snart prisen

Analytiker: Netflix hæver snart prisen

29/09/2020 | Flixfilm

netflix logoDet vurderes, at et abonnement til streamingtjenesten Netflix snart stiger i pris.

Det fortæller Wall Street-analytikeren Alex Giaimo til det skriver det amerikanske medie Deadline.

Prisstigningen forventes at slå igennem i USA og Europa, heriblandt Danmark, men det kommer efter alt at dømme ikke til at gå ud over kundetilstrømningen. Den vil fortsat være i vækst.

En månedlig abonnementsstigning på $1 – $2 (6 – 12 DKK) vil kunne give Netflix en ekstra årlig indtægt på mellem $500 millioner og $1 milliard (3 – 6 milliarder danske kroner), som streamingtjenesten vil kunne bruge på nye film og serier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alex Giaimo baserer sine vurderinger på de seneste kvartalsregnskaber. I første kvartal afviste Netflix fuldstændig prisstigninger, mens de i seneste regnskab var mere åbne.

Netflix-medlemmerne bliver formentlig klogere på om der er udsigt til prisstigninger når streamingtjenesten fremlægger deres næste regnskab den 20. oktober.

LÆS OGSÅ   'Knives Out 2' med Daniel Craig har fået premieredato

Netflix hævede seneste priserne i USA med 13% og 18% i januar 2019. Prisstigningen er dog ikke noget som umiddelbart har bremset medlemstilgangen eftersom mere end 26 millioner valgte at købe medlemsskab til Netflix i årets første 6 måneder.

I Danmark har Netflix kostet det samme siden 2017, da prisen på et HD- / standard-abonnement blev hævet til 99 kroner om måneden.

Da Netflix blev lanceret i Danmark i 2012 kostede selvsamme abonnement 79 kr om måneden. Danskerne har dermed oplevet en prisstigning på i alt 20 kr. i løbet af 8 år.Skriv kommentar