Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anastasia

Anastasia

15/02/2019 | Flixfilm

Se Anastasia på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Animation, Adventure, Drama, Family, Fantasy, Musical, Mystery, Romance
Instruktør: Don Bluth, Gary Goldman
Skuespillere: Meg Ryan, John Cusack, Kelsey Grammer, Christopher Lloyd
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English, Russian, French
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Den legendariske fortælling om den russiske prinsesse Anastasia, der overlever revolutionen i 1918 og som voksen må kæmpe med at forstå sin identitet.


Se Anastasia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnastasia havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anastasia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anastasia herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anastasia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anastasia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar